Glory Kickboxing bekijken in Nederland via een livestream (2023)

Glory Kickboxing bekijken in Nederland via een livestream (1)Glory Kickboxing is mondiaal de toonaangevende organisatie in het profkickboksen. Tot de grote sterren die onder contract staan bij Glory Kickboxing behoren onder meer Rico Verhoeven, Jamal Ben Saddik en Badr Hari. De vechtsportgala's die Glory Kickboxing organiseert zijn op het internet te bekijken via een livestream.

Glory en Nederland

Van oudsher heeft deze kickboksorganisatie een sterke band met Nederland. Veel kickboksers die bij hen onder contract staan, maar ook veel overige medewerkers van deze organisatie komen uit Nederland. Bovendien is Nederland het land waar deze organisatie in de loop der jaren veruit de grootste populariteit heeft opgebouwd. Toch werden om diverse redenen in de eerste jaren van die organisatie (van 2012 tot eind 2014) nog geen evenementen in Nederland gehouden. Op 4 december 2015 werd er voor het eerst een vechtsportgala van deze organisatie in Nederland gehouden: Glory 26. Dit vond plaats in de Amsterdamse RAI. Het hoogtepunt van dit evenement was een gevecht om de wereldtitel in het zwaargewicht tussen Rico Verhoeven en Benjamin Adegbuyi. Titelverdediger Verhoeven won deze wedstrijd door de Roemeen in de eerste ronde knock-out te slaan.

Een ander hoogtepunt was een gevecht om de wereldtitel in het weltergewicht tussen twee Nederlanders: Nieky Holzken en Murthel Groenhart. Holzken won dit gevecht via een jurybeslissing. Bij dit evenement werd ook een 'Featherweight Contender Tournament' gehouden. Dit werd met overmacht gewonnen door de Marokkaan Mosab Amrani.

Glory 31

Op 25 juni 2016 werd er voor de tweede keer een kickboksevenement van deze organisatie in Nederland gehouden. Wederom was de RAI in Amsterdam de locatie. Het belangrijkste gevecht op deze avond ging om het World Lightweight Championship. De titelhouder, de Nederlander Robin van Roosmalen, verloor deze wedstrijd van zijn uitdager Sitthichai Sitsongpeenong.

Bij dit evenement werd er ook een Welterweight Contender Tournament gehouden. Dit toernooi werd gewonnen door de Nederlander Murthel Groenhart. Een ander prominent gevecht dat op deze avond op het programma stond was een wedstrijd in het zwaargewicht tussen Ismael Londt en Hesdy Gerges. Londt won deze wedstrijd.

Glory 41 - Brabanthallen in Den Bosch

Glory 41 werd gehouden in de Brabanthallen te 's-Hertogenbosch. Dit evenementencomplex wordt beheerd door het bedrijf Libéma. De Brabanthallen werden begin jaren dertig geopend. Dit complex wordt gebruikt voor allerlei grote evenementen zoals beurzen, concerten, sportevenementen, enzovoort. In 1996 vond bijvoorbeeld in de Brabanthallen de start van de Tour de France plaats.

(Video) COLLISION 4: Alistair Overeem vs. Badr Hari 3 - Full Fight

Rico Verhoeven won bij dit evenement het hoofdgevecht tegen Ismael Lazaar, via een unanieme jurybeslissing. (De wedstrijd van Verhoeven op dit gala was geen officieel titelgevecht). Robin van Roosmalen won in Den Bosch zijn titelgevecht in het 'featherweight' en pakte zo dus de Glory wereldtitel in het vedergewicht. Hesdy Gerges won bij dit gala in de Brabanthallen van Tomas Hron. Ook waren er onder meer zeges voor Murthel Groenhart, Mourad Bouzidi, Tyjani Beztati en Zakaria Zouggary. Dit evenement werd live op televisie en via de livestream uitgezonden door Ziggo Sport Totaal.

Glory 45 - Amsterdam

In september 2017 werd het evenement 'Glory 45 - Amsterdam' gehouden. Dit vond plaats in de Sporthallen Zuid te Amsterdam. Het hoofdgevecht van dit gala was een wereldtitelgevecht in het vedergewicht (featherweight), tussen de regerende wereldkampioen Robin van Roosmalen en zijn uitdager Serhiy Adamchuk. De Nederlander Van Roosmalen won de wedstrijd en behield zo zijn wereldtitel. Bij dit evenement waren er ook spectaculaire overwinningen voor onder meer Michael Duut en Mladen Brestovac. De Kroaat Brestovac won via een knock-out (Left High Kick) in de eerste ronde van Hesdy Gerges. Dit evenement was weer bij Ziggo Sport Totaal live op tv en via de livestream te zien.

Glory 49 - Rotterdam Ahoy (Redemption)

Op 9 december 2017 werd het evenement 'Glory 49 - Redemption Rotterdam' gehouden. Dit was voor het eerst dat er een evenement van deze organisatie plaatsvond in Ahoy Rotterdam. Het hoofdgevecht van deze wedstrijd was het titelgevecht in het zwaargewicht tussen Rico Verhoeven en de Marokkaanse Belg Jamal Ben Saddik. Rico Verhoeven won de wedstrijd en behield zijn titel. Het evenement was weer live op tv en online middels de livestream bij Ziggo Sport Totaal te zien.

Glory 51 - Badr is Back: Bad Blood

Het evenement Glory 51 was het tweede gala dat Glory Kickboxing in Ahoy Rotterdam organiseerde. De datum van dit evenement was zaterdag 3 maart 2018. Het grote nieuws van dit evenement was, dat de legendarische Badr Hari er zijn officiële comeback maakte, in de wedstrijd Badr Hari - Hesdy Gerges. Badr Hari won deze wedstrijd oorspronkelijk op punten. Later werd Hari echter gediskwalificeerd, aangezien hij bij dit gevecht op doping was betrapt. Ook dit evenement was live tv en online via een livestream te bekijken bij Ziggo Sport Totaal.

Glory 59: Johan Cruijff Arena

In september 2018 werd het gala Glory 59 gehouden in de Johan Cruijff Arena te Amsterdam. Het hoofdgevecht op het programma van dat evenement was het wereldtitelgevecht in het zwaargewicht tussen titelverdediger Rico Verhoeven en zijn uitdager, de Braziliaan Guto Inocente. Verhoeven won deze wedstrijd ruim op punten. Dit was het eerste kickboksgala dat in Nederland door meer dan 1 miljoen mensen live op tv werd bekeken. Het werd live op tv uitgezonden door Veronica. Het was live online via een gratis livestream te bekijken bij Kijk.

Glory 62 in Ahoy Rotterdam op 8 december 2018: 8 man tournament

Op 8 december 2018 organiseerde deze kickboksorganisatie in Ahoy Rotterdam zijn grote eindejaarsgala. Het hoofdonderdeel van dit evenement is een '8 man heavyweight tournament'. Jamal Ben Saddik won dit toernooi op indrukwekkende wijze. Hoewel hij in de halve finale een zware armblessure op had gelopen, slaagde hij er toch in om in de finale op weergaloze wijze, met slechts één functionerende arm, Benjamin Adegbuyi verpletterend te verslaan. Ook dit was weer live op Veronica Tv en online via een gratis livestream van Kijk te zien. Achteraf kon men het ook terugkijken via een gratis stream in het archief van Kijk.

(Video) GLORY 77: Artem Vakhitov v Alex Pereira

Glory 65: Utrecht (Central Studios)

Op 17 mei 2019 werd het gala 'Glory 65 - Utrecht' gehouden in de Central Studios. Er stonden in Utrecht twee wereldtitelgevechten op het programma. In de titelstrijd in het lichtgewicht won Marat Grigorian op punten van Sitthichai. In het wereldtitelgevecht in het middengewicht won de Braziliaan Pereira via een knock-out van Jason Wilnis uit Utrecht. Ook dit is live op Veronica Tv te zien. Eveneens was het voor het Nederlandse publiek via een gratis livestream te bekijken.

Glory 74 - Gelredome: Collision 2

Het eindejaarsgala van het seizoen 2019 werd op 21 december gehouden in het Gelredome te Arnhem. Hierbij stonden op het programma twee wereldtitelgevechten. Pereira won zijn titelgevecht in het middengewicht tegen Bayrak. Rico Verhoeven behield zijn wereldtitel in het zwaargewicht, doordat Badr Hari in de derde ronde wegens een blessure moest opgeven. Dit was net als de voorgaande gevechten van Verhoeven en Hari een groot kijkcijfersucces in Nederland. Het werd live op Veronica Tv uitgezonden. Online was het via een gratis livestream bij Kijk te zien.

Glory 75 - Utrecht op 29 februari 2020

De hoofdwedstrijd van dit gala in de Central Studios was het wereldtitelgevecht in het vedergewicht tussen wereldkampioen Petpanomrung Kiatmuu9 (Thailand) en zijn uitdager Serhiy Adamchuk (Oekraïne). 'Petch' verdedigde met succes zijn wereldtitel. Hij won op punten (unanieme jurybeslissing). Er stond ook een wedstrijd in het middengewicht op het programma, tussen Yousri Belgaroui en Jakob Styben. Ook vindt er bij dit gala in Utrecht een wedstrijd in het lichtgewicht plaats tussen Tyjani Beztati en Michael Palandre. Belgaroui won zijn wedstrijd via een technische knock-out, doordat de ringarts de wedstrijd beëindigde. Dit was het laatste evenement dat live uit werd gezonden door Talpa (op tv bij Veronica en online via een gratis livestream van Kijk).

Ahoy Rotterdam: 76 en 77

Tijdens de coronacrisis organiseerde Glory Kickboxing twee evenementen zonder publiek in Ahoy: evenement 76 (in december 2020 met Badr Hari) en evenement 77 (in januari 2021 met Rico Verhoeven). Beide evenementen waren alleen online via een livestream (PPV) te volgen.

Glory 78 op 4 september 2021: Badr Hari-Arkadiusz Wrzosek

Op 4 september 2021 organiseerde men weer een groot evenement in Nederland: 'Glory 78, Badr Hari-Arkadiusz Wrzosek'. Dit vond wederom plaats in Ahoy Rotterdam en was per livestream online te bekijken. In de hoofdwedstrijd verloor de legendarische Badr Hari verrassend van de Pool Arkadiusz Wrzosek. Dit was het eerste evenement waarbij het publiek weer tickets kon kopen.

Collision 3 op 23 oktober 2021

Op 23 oktober werd het evenement Collision 3 georganiseerd in het GelreDome. Daarbij verdedigde Rico Verhoeven met succes zijn wereldtitel in het zwaargewicht tegen Jamal Ben Saddik. Op dit evenement maakte ook de Turkse legende Gökhan Saki zijn comeback. Hij versloeg de Brit James Sweeney.

(Video) GLORY 82: Endy Semeleer vs. Alim Nabiyev (Welterweight Title Bout)- Full Fight

Programma Glory 80 in 2022

Het eerste grote evenement van 2022 is Glory 80. Het gala Glory 80 is op het internet via een livestream te bekijken. Het wordt niet live op tv uitgezonden. Bij dit evenement kwamen op 19 maart 2022 in Hasselt onder meer Badr Hari en Arkadiusz Wrzosek in actie. Vanwege supportersrellen kon op die dag helaas niet het hele programma worden afgerond. Als goedmaker voor de kickboksfans wordt op zaterdag 14 mei 2022 een studio-event georganiseerd. Zijn er tickets te koop voor dat gala? Het is alleen via de stream live te bekijken, dus neen, er is geen publiek bij aanwezig. Het is bedoeld voor mensen die voor Glory 80 via PPV een livestream hadden gekocht maar op die avond in maart, door de rellen, minder partijen live te zien kregen, dan waarvoor ze betaald kregen. Op 14 mei 2022 krijgen zij via de stream alsnog een reeks interessante kickbokswedstrijden live te zien.

Historie: Glory live op tv en livestream

Eerste jaren: Glory live in Nederland (live tv en livestream)

In de beginjaren werd Glory Kickboxing in Nederland op tv uitgezonden door Spike. In 2016 verhuisden de uitzendrechten (live tv en livestream) naar Ziggo Sport Totaal. In dat jaar begon het grote succes van Glory bij het Nederlandse publiek, dankzij de hype rondom het eerste gevecht tussen Rico Verhoeven en Badr Hari. Die wedstrijd scoorde enorme kijkcijfers live op tv en via de livestream. Ook in de daaropvolgende periode scoorde men met gevechten van Rico Verhoeven tegen Ismael Lazaar, Big Foot Silva, Jamal Ben Saddik en Mladen Brestovac hoge kijkcijfers op tv en de livestream. Ook een volgende gevecht van Badr Hari (tegen Hesdy Gerges) dat door Ziggo Sport Totaal op tv en op de livestream werd uitgezonden, scoorde grote kijkcijfers. Door de hoge kijkcijfers op televisie en livestream van de gevechten van Rico Verhoeven en Badr Hari kwam er interesse van andere grote mediaorganisaties voor de live-uitzendrechten van deze kickboksgala's.

Van 2018 tot aan de medio 2020: uitzendrechten bij Talpa (live tv en livestream)

In de zomer van 2018 verhuisden de uitzendrechten (live tv en livestream) naar Talpa. Zij gingen de grote gala's op tv uitzenden bij Veronica. De kleinere gala's werden live uitgezonden door SBS9. Op het internet werden de evenementen per livestream uitgezonden door Kijk. Dit was een gratis livestream. Voor kickbokfans was in Nederland was dat een mooie vooruitgang. De livestream bij Ziggo Sport Totaal was alleen door abonnees te bekijken, de stream van Kijk was daarentegen gratis voor iedereen in Nederland. Talpa boekte grote successen met de kijkcijfers van de gevechten van Rico Verhoeven tegen Guto Inocente en Badr Hari. Bij de overige evenementen van deze kickboksorganisaties waren de kijkcijfers (tv en livestream) echter tegenvallend. In 2020 brak de coronacrisis uit. Mede daardoor kon Glory niet aan zijn verplichtingen voldoen en konden ze lange tijd geen kickboksgala's organiseren. Intern kwam er in die tijd ook een crisis bij die organisatie. Uiteindelijk leidde dit allemaal ertoe dat het uitzendcontract (live tv en livestream) van Talpa met deze kickboksorganisatie medio 2020 werd beëindigd.

Glory live internationaal tot medio 2020

Internationaal werden de vechtsportgala's tot aan 2020 onder meer live op tv en per livestream uitgezonden door RMC Sport 4, ESPN, Fight Channel, Combate, Match, FOX Sports Latin America, Fite, RAN Fighting, DAZN Fight Sports, Start Times, DigiSports, FreeSports en Eleven Sports. Ook waren de evenementen vaak via een livestream te bekijken bij het befaamde UFC Tv.

Livestream Glory Kickboxing

Grote evenementen niet op tv, wel live online via livestream

Medio 2020 heeft er een grote reorganisatie plaatsgevonden binnen Glory Kickboxing. De vraag was: waar zou deze kickboksorganisatie voortaan live op telvisie of per livestream bekeken kunnen worden, nu het uitzendcontract door Talpa beëindigd was? Uiteindelijk heeft de kickboksorganisatie besloten om de eindverantwoordelijkheid voor de productie van de live-uitzendingen van de vechtsportgala's zelf op zich te nemen. Daarbij werkt men wel samen met organisaties die veel ervaring met dergelijke producties hebben, zoals Spike. Voortaan is het de bedoeling dat de livestream-uitzendingen de corebusiness van Glory worden. Via PPV (Pay Per View) moet dit een groot onderdeel worden van het internationale verdienmodel van deze kickboksorganisatie.

Livestream Videoland (Nederland) bij Glory Kickboxing

In Nederland zijn de evenementen van Glory via een livestream van Videoland te bekijken op een smartphone of computer. Videoland is een onderdeel van RTL Nederland. Anders dan de stream van Spike, is de livestream die Videoland bij deze kickboksgala's aanbiedt (met ingang van Glory 81) niet een PPV-stream. De livestream van Glory Kickboxing is bij Videoland door alle abonnees automatisch te bekijken, zonder dat men iets bij hoeft te betalen. De livestream van Glory Kickboxing is voor de Nederlandse abonnees van Videoland op de app in de hele EU te gebruiken. Op de stream van Videoland zijn sowieso de hoofdevenementen live te zien die Glory Kickboxing organiseert (zoals Glory 81 en Collision 4). Niet alle overige (vaak kleinere) evenementen die onder de merknaam van deze kickboksorganisatie plaatsvinden (zoals Glory Rivals) zijn automatisch via de livestream van Videoland te zien.

(Video) GLORY 82: Ahmad Chikh Mousa vs. Mohamed El Hammouti - Full Fight

Livestream Glory Kickboxing

De evenementen van Glory zijn ook internationaal via een livestream te bekijken op een computer of smartphone. De internationale distributie van hun livestream vindt onder meer plaats via de website Gloryfights. Die site is het hoofdplatform geworden voor iedereen die een officiële livestream bij hen wil bekijken. Bij de eerste evenementen die exclusief per livestream werden uitgezonden, hadden ze ook nog wel diverse mediapartners. Zo was het bij diverse evenementen mogelijk om een Nederlandse livestream (via PPV) te verkrijgen bij Spike. De Franstalige livestream was bij diverse gala's te verkrijgen bij La Sueur. Er was bij diverse evenementen ook een Engelstalige livestream bij Fite TV beschikbaar, maar dat is sinds september 2021 niet meer het geval.

Glory Kickboxing livestream Endeavor Streaming

Met ingang van juni 2021 is Glory Kickboxing een verbintenis aangegaan met Endeavor Streaming voor het aanbieden van hun PPV-livestream. De samenwerking met Endeavor Streaming moet zorgen voor een technisch gezien betere livestream.

Het begin van het vernieuwde Glory in december 2020: livestream Badr vs Benny

Het kickboksgala 'Glory 73 - Badr vs Benny' was het eerste evenement van de vernieuwde organisatie dat per livestream bekeken kan worden. Dit kickboksgala vond plaats op zaterdag 19 december 2020. Naast de hoofdwedstrijd tussen Badr Hari en Benjamin Adegbuyi, stond er op het programma van dit livestream-evenement onder meer ook een wereldtitelgevecht in het weltergewicht. Ook kon men met de livestream naar een toernooi tussen vier subtoppers uit de zwaargewichtdivisie kijken. In 2021 had het vernieuwde Glory een zeer succesvol PPV-livestream-evenement met de strijd tussen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik.

Glory Kickboxing livestream anno 2022

Glory livestream van de 'main card' (hoofdprogramma)

Men kan naar de evenementen van Glory kijken via een livestream op het internet. Met die stream zijn de wedstrijden van de 'Main Card' (het hoofdprogramma) te bekijken via een computer of smartphone. Het evenement wordt weer exclusief per livestream uitgezonden en is dus niet live op tv te zien. Zo'n livestream is onder meer te verkrijgen via de PPV-site van deze kickboksorganisatie: GloryFights. Met ingang van Glory 81 zijn ze echter voor abonnees van Videoland automatisch via een livestream van die Nederlanse streamingdienst te bekijken.

Gratis livestream Superfight Series

Er wordt weer een gratis livestream van de Superfight Series van elke gala aangeboden. Dit is een officiële livestream van Glory Kickboxing. Zo'n gratis livestream is dan op de wedstrijddag onder meer te vinden op het YouTube-channel van mediapartner Spike Tv. Ook de oude mediapartner Talpa is op dit gebied weer samen gaan werken met Glory en biedt zo'n gratis livestream aan van de Superfight Series. Hun livestream bevindt zich op het multimediaplatform Kijk. Hoe laat begint deze livestream? Deze gratis livestream van de Superfight Series begint om 19u00. De wedstrijden op deze gratis livestream zijn doorgaans echt wel interessante gevechten. Per evenement wisselt het hoeveel wedstrijden er in dit voorprogramma zitten; soms is dit een lange reeks gevechten, maar soms ook slechts één gevecht. De gevechten uit het hoofdprogramma zijn begrijpelijkerwijs niet te bekijken op die gratis livestream.

Livestream Glory Rivals

Opzet Glory Rivals

Naast de evenementen die Glory Kickboxing zelf organiseert, is zij qua merknaam ook verbonden aan een serie vechtsportgala's waarbij samengewerkt wordt met andere organisaties, zoals Enfusion en Rise. Deze reeks evenementen draagt de naam Glory Rivals. In veel gevallen is de organisatie van zo'n evenement in de praktijk vooral in handen van Enfusion of Rise, maar stelt Glory wel enkele vechters en haar merknaam beschikbaar. Bovendien is bij zo'n Rivals-evenement doorgaans ook online bij Glory Fights een livestream beschikbaar. Let op: dit is vaak een gratis livestream die echter slechts in een beperkt aantal landen beschikbaar is. In Nederland is zo'n livestream vaak niet beschikbaar, omdat hier andere partijen over de uitzendrechten beschikken.

(Video) COLLISION 4: Levi Rigters vs. Tariq 'Cookie' Asaro - Full Fight

Livestream Glory Rivals i.s.m. Enfusion

Er is een livestream van Videoland beschikbaar bij Glory Rivals-evenementen die in Europa worden georganiseerd (in samenwerking met Enfusion). Met zo'n livestream is het Rivals-evenement dan dus op een computer of smartphone live te bekijken. Deze livestream is alleen door abonnees van Videoland te bekijken. Er is onder meer ook een livestream van Viaplay bij de Glory Rivals-evenementen, maar die is geo-restricted en niet in Nederland beschikbaar.

Kalender: topgevechten 2022 en 2023 via livestream van Glory

Andere grote gevechten die in 2022 en 2023 via de livestream van Glory bekeken kunnen worden zijn onder meer Rico Verhoeven-Alistair Overeem, Badr Hari-Jamal Ben Saddik en het derde gevecht tussen Rico Verhoeven en Badr Hari.

Vechtsport live op tv en livestream 2022 en 2023

Waar zijn in Nederland en België anno 2022 en 2023 de grote vechtsportevenementen live op tv of via een livestream te bekijken? De UFC was in Nederland live op televisie te zien bij SBS9. Ook waren de evenementen van die organisatie online te bekijken via een gratis livestream bij Kijk. Helaas is dat veranderd en zijn hun evenementen alleen via een stream voor abonnees bij Discovery+ te bekijken. In België is het live op tv en middels de livestream bij Eleven Sports te zien. Ook Cage Warriors is live op televisie en middels een livestream bij hen te bekijken. Enfusion zendt haar vechtsportgala's (net als Glory) anno 2022 via een eigen livestream uit. Bellator wordt live op tv uitgezonden door Spike en is via een tv-app (zoals Ziggo Go of iTV) per livestream te bekijken. WFL verzorgt vaak een eigen livestream. Soms zijn hun evenementen echter ook live op tv bij Spike te zien (en dan dus ook per livestream op een tv-app). Sommige grote bokswedstrijden zijn in Nederland live bij RTL7 te zien en per livestream bij NLziet. Grote boksevenementen van Matchroom Boxing zijn in België doorgaans live te bekijken op televisie en via de livestream van Voo.

Lees verder

 • Glory Kickboxing: wedstrijden van Badr Hari via livestream
 • Tv kijken op het internet via een livestream
 • Glory: Rico Verhoeven-Badr Hari via een livestream
 • Glory: wedstrijden van Rico Verhoeven via een livestream

FAQs

Hoe kijk ik Glory live? ›

Glory kijk exclusief bij Videoland ongeacht van welk abonnementsvorm je gebruik maakt. Nog geen lid, start dan hier je abonnement.

Waar kan ik kickboksen kijken? ›

Videoland kocht onlangs de uitzendrechten van de GLORY evenementen. Hierdoor zijn de kickbokswedstrijden van deze organisatie in Nederland niet alleen via een duur digitaal pay-per-view toegangsticket te bekijken, maar ook zonder extra kosten voor alle Videoland-abonnees.

Waar wordt Glory uitgezonden? ›

Glory heeft vanmiddag bekendgemaakt dat het een deal heeft gesloten met streamingdienst Videoland. De grote kick-boksevenementen zijn voor Nederlandse kijkers vanaf komende zomer exclusief te zien op het platform van RTL.

Hoe kan ik livestream kijken op Videoland? ›

Je vindt de livestreams op de startpagina in de Videoland-app, tussen het andere aanbod. Zenders van NPO of Talpa zijn niet te kijken. Behalve live tv-kijken kun je het huidige programma ook vanaf het begin starten.

Welke buitenlandse zender zendt Glory uit? ›

Videoland.nl: Videoland heeft de uitzendrechten voor Glory-wedstrijden in handen. De hoofdevenementen zijn te zien op de streamingdienst, maar niet alle kleinere evenementen worden uitgezonden. Je hebt wel een abonnement nodig om toegang te krijgen tot de streamingdienst.

Welke zender zendt kickboksen uit? ›

(op RTL 7) Er gaan rake klappen vallen bij RTL 7. Werden er de afgelopen jaren al diverse vechtsporten uitgezonden, het kickboksen, boksen en worstelen krijgen nu een vaste plaats op de zaterdagavond: 'RTL 7 Fight Night'.

Waar kun je vanavond kickboks gevecht Badr Hari kijken? ›

In Nederland worden alle kickbokswedstrijden voortaan uitgezonden door Videoland. Ook het gevecht tussen Badr Hari en Alistair Overeem volg je live via deze streamingsdienst.

Waarom kan ik geen livestream kijken Videoland? ›

De livestream is te zien via onze app/website op verschillende apparaten. Zorg ervoor dat je de laatste app-versie hebt geïnstalleerd om te kunnen kijken.

Waar kan ik Glory Kickboxing kijken? ›

U kunt GLORY streamen op www.gloryfights.com met behulp van de webbrowsers Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox of Safari. Zowel Chromecast als AirPlay worden ondersteund.

Welke zender kun je Rico Verhoeven kijken? ›

Voor de thuisblijvers is er goed nieuws, want via online stream is de show live mee te kijken. Vandaag werd bekendgemaakt dat Rico Verhoeven's Hit It show, met daarin onder andere zijn eigen gevecht tegen Hesdy Gerges live en wereldwijd via online stream te zien zal zijn via PPV a €19,95.

Waar Verhoeven kijken? ›

Rico Verhoeven is voortaan live in actie te zien via Videoland. Glory heeft dinsdag een meerjarige samenwerking met Videoland wereldkundig gemaakt. De grote events van de kickboksorganisatie zullen voor Nederlandse kijkers vanaf deze zomer exclusief en live te zien zijn via de streamingsdienst van RTL.

Waar kan je Badr Hari live kijken? ›

Alle wedstrijden die tijdens Collision 4 plaatsvinden zijn live bij streamingdienst Videoland te bekijken. Dit inclusief de hoofdwedstrijd tussen Badr Hari en Alistair Overeem.

Hoe vind ik Glory op Videoland? ›

Op de rode app:

Heb je de Videoland-app met het rode logo? Dan kun je de wedstrijden van Glory live kijken op onderstaande apparaten. Ga voor de wedstrijd naar de app, klik de livestream aan en ga er goed voor zitten!

Waar kan ik live streams kijken? ›

Live streams zijn uitzendingen van een evenement zoals sportwedstrijden die live via het internet te bekijken zijn op je computer, tablet of mobiel.
...
RTL kanalen: RTL 4, RTL 5, RTL 7 en RTL 8
 • Ziggo.
 • KPN.
 • Tele2.
 • Canal Digital.

Welke zender komt Glory Kickboxing? ›

Doordat RTL de exclusieve rechten heeft aangekocht, is Glory 81 voor Nederlandse kijkers niét te zien als PPV. Glory 81 is dan ook uitsluitend te checken via Videoland. Voor deze dienst is een abonnement nodig.

Is Glory wereldwijd? ›

Glory (voorheen Glory World Series) is een internationale kickboksorganisatie. Het bedrijf werd in 2012 opgericht in Singapore.

Is Glory te zien op Viaplay? ›

Dit jaar worden er geen wedstrijden van Glory bij Viaplay uitgezonden, maar je kunt er wel hier naar KSW kijken doordat deze MMA-vechtsport in het aanbod opgenomen is.

Hoe kan ik vanavond boksen kijken? ›

Waar kan ik boksen kijken?
 • beIN SPORTS.
 • Box Nation.
 • ESPN.
 • Estrella TV.
 • FITE.
 • Fox.
 • RTL7, ook via RTL XL.
 • Showtime.

Waar komt kickboksen op tv? ›

Hit It is niet lineair te bekijken via een tv-zender bij providers als Ziggo en KPN. Ook Videoland, dat de uitzendrechten van Glory kickboksen bezit, biedt abonnees dit kickboksgala niet aan. Kijken kan daarom alleen via een livestream van de organisatie zelf. Hiervoor moet een pay-per-view ticket worden gekocht.

Welke zender zendt Badr Hari uit? ›

Mede omdat er geen publiek bij de evenementen mag zijn, kun je ze volgen via een livestream op de website van Spike of op de site van Glory. Je moet wel betalen voor ieder event: namelijk 12,99 euro voor alle gevechten op de main fight card.

Hoe laat begint Glory vanavond? ›

Livestream GLORY 82

Vanaf 19.30 uur start de uitzending.

Kan je Videoland gratis kijken? ›

Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot Videoland. We vragen je om een verificatiebetaling te doen van €0,01 om jouw proefperiode te starten. Als je tevreden bent over de Videoland, hoef je niets te doen: je lidmaatschap wordt automatisch verlengd. Je kan eenvoudig op elk moment online opzeggen.

Kan geen live streams afspelen? ›

– Zorg dat uw browser up-to-date is. Wij adviseren altijd om de laatste versie van de browsers te gebruiken, bij voorkeur Google Chrome of Firefox. – Zorg dat Flash up-to-date is. Voor sommige browsers (waar HTML5 niet voldoende ondersteund wordt) is Flash nog steeds vereist.

Wat is live tv Videoland? ›

Je kunt bijna alle programma's van RTL 4, 5, 7 en 8 live kijken bij Videoland. In een aantal uitzonderlijke gevallen is het programma niet beschikbaar voor live tv. Zo kun je live sport wedstrijden wel live kijken, maar niet terugkijken en zijn er een aantal films die je niet bij Videoland kunt kijken.

Wat kost hit it livestream? ›

Over HIT IT: een avond vol spectaculaire sport en entertainment. Kijk voor slechts €19,95 live mee, vanaf waar en met wie jij maar wil!

Waar kan je Glory kijken Rico Verhoeven? ›

Waar kun je het vechtsportspektakel live kijken? Waar we de laatste tijd gewend waren om een pay-per-view ticket te moeten scoren voor het grootste kickboksevenement ter wereld: dat hoeft nu niet meer. Streamingdienst Videoland heeft namelijk de rechten op het evenement gekocht, waardoor alles nu daar te zien is.

Hoe werkt Glory Kickboxing? ›

Dit is een veel voorkomende beweging in Thaiboksen, maar als je kiest voor Glory kickboksen, dan moet je deze beweging onmiddellijk volgen met een knie-aanval - anders is het verboden en wordt je bestraft. Stoten op de knie, de lies en de achterkant van het hoofd en de rug zijn verboden!

Welke zender Glory 80? ›

Aan het eind van de avond zijn achtereenvolgens de gevechten Arkadiusz Wrzosek - Badr Hari en Levi Rigters - Jamal Ben Saddik te zien. GLORY 80 is exclusief te zien via de livestream van GLORY. Je koopt een PPV-ticket voor €19,99, waarna je het hele evenement kunt zien.

Wie zendt Verhoeven uit? ›

Al deze wedstrijden zijn in Nederland live en gratis te volgen via streamingdienst KIJK.nl van Talpa Network. Het eerste gevecht begint om 18.00 uur.

Welke zender komt GLORY Kickboxing? ›

Donderdag 12 januari 21:08 uur - Omroep PowNed.

Welke zender zendt boksen uit? ›

(op RTL 7) Er gaan rake klappen vallen bij RTL 7. Werden er de afgelopen jaren al diverse vechtsporten uitgezonden, het kickboksen, boksen en worstelen krijgen nu een vaste plaats op de zaterdagavond: 'RTL 7 Fight Night'.

Waar Rico Verhoeven terug kijken? ›

RICO gemist? Kijk terug op KIJK.nl.

Waar kan je de wedstrijd van Badr zien? ›

Het mainevent begint rond 20.00 uur en is live te zien via streamingdienst Videoland van RTL. Videoland zendt sinds kort alle evenementen van GLORY live uit. Het belangrijkste gevecht vanavond is de wedstrijd tussen Badr Hari en Alistair Overeem.

Welke zender komt kickboksen? ›

Populair op dit moment. Videoland staat vanaf zaterdag 20 augustus volledig in het teken van de Glory-kickboksstrijd.

Hoe kijk je Glory op je tv? ›

How can I watch GLORY ? | Hoe kan ik GLORY kijken?
 1. Om toch op een SmartTV te streamen, kun je het beste gebruikmaken van een HDMI kabel. ...
 2. Als alternatief kun je gebruik maken van de browser van je TV om naar de webpagina te gaan, in te loggen en de stream te bekijken zoals je dat ook doet op je computer of tablet.

Waar vind ik Glory op Videoland? ›

Op de zwarte app:

Heb je de Videoland-app met het zwarte logo? Dan kun je de wedstrijden van Glory live kijken op onderstaande apparaten. Ga voor de wedstrijd naar de app, klik de livestream aan en ga er goed voor zitten!

Videos

1. COLLISION 4: Petchpanomrung vs. Abraham Vidales (Featherweight Title Bout) - Full Fight
(GLORY Kickboxing)
2. Prelims (LIVE) | GLORY 80
(Paramount Network Nederland)
3. COLLISION 5 Presser
(GLORY Kickboxing)
4. GLORY 59: Rico Verhoeven vs. Guto Inocente (Heavyweight Title Bout) - Full Fight
(GLORY Kickboxing)
5. Rico Verhoeven l All Knockouts In Glory Kickboxing
(DAILY BOXING)
6. THE CRAZIEST FIGHT OF 2021! Collision 3: Rico Verhoeven v Jamal Ben Saddik
(GLORY Kickboxing)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jamar Nader

Last Updated: 01/18/2023

Views: 6055

Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jamar Nader

Birthday: 1995-02-28

Address: Apt. 536 6162 Reichel Greens, Port Zackaryside, CT 22682-9804

Phone: +9958384818317

Job: IT Representative

Hobby: Scrapbooking, Hiking, Hunting, Kite flying, Blacksmithing, Video gaming, Foraging

Introduction: My name is Jamar Nader, I am a fine, shiny, colorful, bright, nice, perfect, curious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.